KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ocak 2026 Pazar
°C

Belediye'den 7 Milyon TL Yardım

Bingöl Belediyesi, geçtiğimiz yıl ardıma muhtaç ailelerimize, dernek, ibadethane ve eğitim kurumlarına 7 Milyon 150 Bin TL yardımda bulunduklarını açıkladı.

Belediye`den 7 Milyon TL Yardım
22 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ 17:38
3
1737
3
AA aa

Bingöl Belediyesi 2019-2020 döneminde tamamlanan veya devam eden projeleri sosyal medya platformaları üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Bingöl Belediyesi tarafından hazırlanan görseller belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaşılıyor. Bingöl Belediyesi, geçtiğimiz yıl ardıma muhtaç ailelerimize, dernek, ibadethane ve eğitim kurumlarına 7 Milyon 150 Bin TL yardımda bulunduklarını açıkladı.

Bingöl Belediyesi twitter hesabından yapılan paylaşımda, “iyilik paylaştıkça çoğalır..' Yardıma muhtaç ailelerimize, dernek, ibadethane ve eğitim kurumlarımıza 7 Milyon 150 Bin TL sosyal destekte bulunduk.” Denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81380)
22 Şubat 2021 Pazartesi 22:11
Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81379)
22 Şubat 2021 Pazartesi 20:15
İyilik bulaşıcıdır. Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81376)
22 Şubat 2021 Pazartesi 19:34
şahidimki yardım kolileri muhtaç ailelere değil akpartide kaydı olanar verildi buna şahidim ve muhtarlarla işbirliği yapılarak yandaşlarına verildi.yedi milyonada inanmıyorum kimse kusura bakmasın
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın