KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Haziran 2026 Cuma
°C

Bayan güreşçiler ödüllendirildi

Bingöl'de ilk kez düzenlenen İlköğretimler Arası Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda dereceye girenler, İl Emniyet Müdürü Akbal tarafından ödüllendirildi.

Bayan güreşçiler ödüllendirildi
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 08:57
0
4348
0
AA aa

Hafta sonu Bingöl'de bir ilk yaşandı. Güreş Hocası Deniz Düzgün'ün kontrollerinde çalışan bayan güreşçilere en büyük destek annelerinden geldi. Anneler yapılan güreş müsabakaları sonrasında evlerinde yaptıkları yemek, pasta, kek ve tatlılarla çocuklarının yanlarında olduklarını gösterdiler. 

Bingöl'de ilk kez 8 dalda yapılan güreş müsabakalarının ardından dereceye giren güreşçilere ödüller; İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bin, Asayiş Şube Müdürü Ferhat Kılıç ve Güreş Hocası Deniz Düzgün tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, güreş etkinliğine katılan anne ve sporculara teşekkür etti.

Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirten Akbal, “İnşallah Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye hatta uluslararası şampiyonalara güreşçi çıkarmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki dönem Yalova'da Türkiye Şampiyonası var oraya gitmeyi düşünüyoruz. Çocuklarımız anneleriyle gelip spor yapıyorlar, hem spor yapıyorlar hem de müsabakalara katılarak Bingöl'ümüzün adını bayan güreşinde duyuruyorlar. Sporcularımız anneleri de evde yaptıkları pastaları, börekleri beraber yedik, ev ortamı gibi oldu. Burada annelerimize teşekkür ederiz” dedi.

30 sporcuyla yaklaşık 1 ay gibi bir süredir çalıştıklarını belirten Güreş Hocası Deniz Düzgün, 2011 yılı ocak ayı içinde Yalova'da yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız sürüyor, bizlere verdikleri desteklerden dolayı İl Eminyet Müdürlüğü'ne Belediye Başkanlığı'na ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz” dedi.

8 ayrı kiloda yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren güreşçiler ve okulları şöyle:

30 Kilogram
1 Şehriban Suseven Turgut Özal İÖO
2 Ebru Şilan Yazıcı Turgut Özal İÖO

32 Kilogram
1 Yağmur Aslan

40 Kilogram
1 Betül Gürdemir Turgut Özal İÖO
2 Hilal Kaya Serkan Akyaz İÖO
3 Özgül Bilmen Turgut Özal İÖO

44 Kilogram
1 Maviş Bukey Turgut Özal İÖO
2 Remziye Sezgin Turgut Özal İÖO

48 Kilogram
1 Fatma Savuş Sarayiçi İÖO
2 Şahadet Suseven Sarayiçi İÖO

52 Kilogram
1 Cansu Tomaka Ankara Büyük Şehir Belediyesi İÖO
2 Yeliz Boğatemur Sarayiçi İÖO

57 Kilogram
1 Zahide Nur Çelebi Serkan Akyaz İÖO
2 Kübra Adamhasan Kız Meslek Lisesi

62 Kilogram
1 A. Şevval Bircan 75. Yıl İÖO
2 Tuba Dünen Turgut Özal İÖO
3 Ebru Bektaş Serkan Akyaz İÖO

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın