KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Bayan güreşçiler ödüllendirildi

Bingöl'de ilk kez düzenlenen İlköğretimler Arası Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda dereceye girenler, İl Emniyet Müdürü Akbal tarafından ödüllendirildi.

Bayan güreşçiler ödüllendirildi
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 08:57
0
4372
0
AA aa

Hafta sonu Bingöl'de bir ilk yaşandı. Güreş Hocası Deniz Düzgün'ün kontrollerinde çalışan bayan güreşçilere en büyük destek annelerinden geldi. Anneler yapılan güreş müsabakaları sonrasında evlerinde yaptıkları yemek, pasta, kek ve tatlılarla çocuklarının yanlarında olduklarını gösterdiler. 

Bingöl'de ilk kez 8 dalda yapılan güreş müsabakalarının ardından dereceye giren güreşçilere ödüller; İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bin, Asayiş Şube Müdürü Ferhat Kılıç ve Güreş Hocası Deniz Düzgün tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, güreş etkinliğine katılan anne ve sporculara teşekkür etti.

Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirten Akbal, “İnşallah Bingöl Polis Gücü Güreş Takımı olarak Türkiye hatta uluslararası şampiyonalara güreşçi çıkarmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki dönem Yalova'da Türkiye Şampiyonası var oraya gitmeyi düşünüyoruz. Çocuklarımız anneleriyle gelip spor yapıyorlar, hem spor yapıyorlar hem de müsabakalara katılarak Bingöl'ümüzün adını bayan güreşinde duyuruyorlar. Sporcularımız anneleri de evde yaptıkları pastaları, börekleri beraber yedik, ev ortamı gibi oldu. Burada annelerimize teşekkür ederiz” dedi.

30 sporcuyla yaklaşık 1 ay gibi bir süredir çalıştıklarını belirten Güreş Hocası Deniz Düzgün, 2011 yılı ocak ayı içinde Yalova'da yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız sürüyor, bizlere verdikleri desteklerden dolayı İl Eminyet Müdürlüğü'ne Belediye Başkanlığı'na ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz” dedi.

8 ayrı kiloda yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren güreşçiler ve okulları şöyle:

30 Kilogram
1 Şehriban Suseven Turgut Özal İÖO
2 Ebru Şilan Yazıcı Turgut Özal İÖO

32 Kilogram
1 Yağmur Aslan

40 Kilogram
1 Betül Gürdemir Turgut Özal İÖO
2 Hilal Kaya Serkan Akyaz İÖO
3 Özgül Bilmen Turgut Özal İÖO

44 Kilogram
1 Maviş Bukey Turgut Özal İÖO
2 Remziye Sezgin Turgut Özal İÖO

48 Kilogram
1 Fatma Savuş Sarayiçi İÖO
2 Şahadet Suseven Sarayiçi İÖO

52 Kilogram
1 Cansu Tomaka Ankara Büyük Şehir Belediyesi İÖO
2 Yeliz Boğatemur Sarayiçi İÖO

57 Kilogram
1 Zahide Nur Çelebi Serkan Akyaz İÖO
2 Kübra Adamhasan Kız Meslek Lisesi

62 Kilogram
1 A. Şevval Bircan 75. Yıl İÖO
2 Tuba Dünen Turgut Özal İÖO
3 Ebru Bektaş Serkan Akyaz İÖO

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın