KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2026 Pazar
°C

Başkan Bingöl ateş püskürdü

Hakkında kara propaganda yürütüldüğünü öne süren Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, kendi yetkisi dışındaki konularda töhmet altında bırakıldığını, bunu yapan bazı art niyetli gruplar olduğunu ve hem muhtarların hem de halkın galeyana getirilmek istendiğini söyledi.

Başkan Bingöl ateş püskürdü
19 HAZİRAN 2020 CUMA 23:54
25
14689
9
AA aa

14 Haziran Pazar günü saat 17.24'te merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından yürütülen çalışmalar anbean kamuoyuyla paylaşılırken, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, hakkında yürütülen propagandalara karşın açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgesinde tüm yaraların sarılmaya çalışıldığını, hasar tespitlerinin yapılmakta olduğunu, çadır ve iaşe ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılandığını ve Belediye imkânlarının da bu alanda seferber edildiğini söyleyen Başkan Bingöl, art niyetli grupların halkı provoke etme çabasında olduklarını ifade etti.

“YETKİ KAYMAKAMDADIR, BENDE DEĞİL!”

Karlıova Belediye Başkanı olarak depremin meydana geldiği günden bu yana halkımın yanında oldum. Şimdiye kadar yaptığım gibi bundan sonra da elimden geleni Karlıova halkı için yapacağım. Bu benim tüm Karlıovalı hemşerilerime karşı borcumdur. Ancak son beş gündür defalarca açıklamama rağmen art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar. Defalarca söylememe rağmen kriz masasının Başkanı Kaymakam Bey ‘konutlar hasar görmemişse çadır veremem' dedi. Aslında çadır sıkıntımız yok depolarımız doludur. Kaymakam Bey hasarlı bina olmadığını, çadıra ihtiyaç duyulmadığını belirterek çadır dağıtmamaktadır. Çadır dağıtımında Belediye Başkanı olarak herhangi bir yetkiye sahip değilim. Bu tür yanıltıcı bilgiler içeren iftiralara lütfen itibar etmeyiniz” dedi.

Başkan Bingöl, böylesi acıların bir daha yaşanmaması temennisini de sözlerine ekledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59589)
21 Haziran 2020 Pazar 12:14
Körükle ateşe yaklaşilmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59588)
21 Haziran 2020 Pazar 12:13
Benzine ateşle gidilmez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59580)
21 Haziran 2020 Pazar 05:11
Yıkılan kuleyi kim yapmış onu açıklayın, gereken cezayı verin bunu yapanlara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59554)
20 Haziran 2020 Cumartesi 12:23
Ateş olmayan yerde duman tütmezmiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59553)
20 Haziran 2020 Cumartesi 12:03
Başkan bey....bu ne ...? Felaketten kurtulmak için gereksiz celalete gerek yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59551)
20 Haziran 2020 Cumartesi 10:50
Sayın başkan şeffaf bir şekilde çalışırsanız kimse bunları söyleyemez. Biraz şeffaflık..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59547)
20 Haziran 2020 Cumartesi 10:03
Karliovaya halkına gerçek anlamda hizmet eden en başarılı başkanı dahada fazla karliovaya ileriye tasiyacagina inanıyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59537)
20 Haziran 2020 Cumartesi 02:32
Ihtiyaç yoksa kaymakam neden versin çadırı? Evi yıkılmamış birşey olmamış adamlarda çadıra saldırdı. El insaf.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59567)
20 Haziran 2020 Cumartesi 16:56
@Misafir Kullanıcı Cadir dagitilmasi icin evlerinin baslarina mi yikilmasi gerekir bu insanlarin. Elbette korkunc seyler yasadi bu insanlar. Bir sure evde uyumaya korkuyor olabilirler, bunu sizlerde yasadiniz 2003'te aylarca cadirlarda kaldiniz. O surecte hepinizin evleri mi yikilmistida cadirda yasiyordunuz. Lutfen biraz empati
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59532)
20 Haziran 2020 Cumartesi 01:14
Kaçtane kalekol yaptın? Yıkılan kalekola ait kuleyi senmi yaptın sayın başkan? Eğer yıkılan kuleyi sen yaptıysan o işi sana kim davetiyeli verdi sayın başkan sadece cevap bekliyoruz. Çünkü 100 yıllık kerpiç yapılar ve Bombay'a dayanıklı askeri kule yıkıldı kulelin yıkılması manidar oldu cevap bekliyoruz
29.03.2026
13:25
Tiryaki:
Tiryaki: 'Yatırıma Değil, Talana Karşıyız'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Solhan'da yapılması planlanan GES projesine tepki gösterdi. Tiryaki, projenin mera alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek kamuoyunu duyarlılığa çağırdı.
29.03.2026
13:11
Bingöl`de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
29.03.2026
12:55
Bingöl`ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'de bulunan ve karların erimeye başlamasıyla birlikte coşan Çır Şelalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgeyi ziyaret eden Vali Cahit Çelik; 'Tüm doğa severleri bu şelaleyi görmeye davet ediyorum' dedi.
27.03.2026
19:42
Bingöl`de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın