KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Araç alacaklar için yılın son fırsatları

2017 yılının bitmesine sayılı günler kala otomobil markaları yıl sonu kampanyalarının startını verdi.

Araç alacaklar için yılın son fırsatları
13 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA 07:46
0
2459
0
AA aa

2018 yılına sayılı günler kala otomobil firmaları da harekete geçti. Çok sayıda marka araç alacak vatandaşlar için birbirinden cazip ödeme ve indirim paketlerinin yer aldığı kampanyaları hayata geçirdi.

Yıllık satış hedeflerine ulaşabilmek için müşterilerine aralık ayında çeşitli fırsatlar içeren kampanyalar hazırlayan otomobil markaları, sundukları kampanyalarda sıfır faiz oranları, ek nakit indirimleri, takas ve MTV'siz çok sayıda birbirinden cazip seçenekler ile müşterileri kendilerine çekmeyi hedefliyor.

İşte Aralık ayı için otomobil markalarının sunduğu cazip fırsatlar;

20 AY VADELİ O FAİZLİ KREDİ İMKANI

Fiat'tan yapılan açıklamaya göre, Fiat Professional aralık ayı boyunca, yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyen ticaret erbablarına birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.

Kampanya kapsamında Doblo Combi ve Doblo Cargo modellerinde, 5 yıllık uzatılmış garantiyle birlikte 45 bin TL'ye kadar 20 ay vadeyle 0 faizli kredi avantajı sunulurken, Fiorino Cargo, Fiorino Combi ya da Pratico modellerinden birisini tercih etmek isteyenler, 36 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle 0 faizli kredi seçeneğinden faydalanabiliyor.

4 BİN TL'LİK NAKİT İNDİRİMİ

Ayrıca daha büyük bir ticari araca ihtiyaç duyanlar için Fiat Ducato ve Fullback modellerinde de çok avantajlı ödeme seçenekleri bulunuyor. Kampanya kapsamında Fiat Ducato Van, Ducato Minibüs ve Ducato Kamyonet ile Fullback modelleri, 60 bin TL'ye kadar 36 aya varan vadeyle 1,15 faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

Fiat Professional'ın tüm ticari araç yelpazesinde aralık ayı boyunca 4 bin TL nakit indirimi desteği sağlanıyor.

TOYOTA MTV'SİNİ KARŞILIYOR

Yılın son kampanyasında yükselen kurlara rağmen fiyat artışı yapmayan Toyota, aralık ayında satın alınacak tüm modellerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni (MTV) karşılayacak.

EK 3 BİN TL İNDİRİM

Şirketin açıklamasına göre, 2018'e yeni bir Toyota modeli ile girmek isteyenler için fiyatlar sabit tutulan kampanyada, ayrıca C-HR Hybrid için kasım fiyatlarına ek olarak 3 bin TL'lik indirim bulunuyor.

Aralık kampanyasında Yaris 57 bin 250 TL, Corolla 67 bin 950 TL, Auris 68 bin 300 TL ve Toyota C-HR 101 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TAKAS İMKANI

Toyota'nın aralık kampanyasında yüzde 1,30 ile başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Aralık kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının haziran ayında başlayabilecek. Ayrıca, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor.

PEUGEOT'TAN 'KDV'NİN TAMAMI BİZDEN' KAMPANYASI

Peugeot Türkiye, aralık ayına özel seçili binek araçlarda "KDV'nin Yarısı Bizden", seçili ticari araçlarda ise "KDV'nin Tamamı Bizden, Peugeot Keyfini Sürmek Sizden" kampanyası başlattı.

Şirketin açıklamasına göre, "KDV'nin Yarısı Bizden" fırsatı Peugeot 208, yenilenen SUV Peugeot 2008, Yeni SUV Peugeot 3008 modellerinde sunuluyor.

Yeni SUV Peugeot 5008, aralıkta da 75 bin lira, 24 ay ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

Partner Tepee ve Peugeot Expert Van, "KDV'nin Tamamı Bizden" fırsatı ile bu ay müşterilerini bekliyor. Peugeot Expert Traveller ise "KDV'nin Yarısı Bizden" fırsatının yanı sıra 75 bin lira, 24 ay yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla müşterilerini bekliyor.

DACİA'DAN BALON ÖDEME FIRSATI

Dacia, aralık ayında da Duster müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor

Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, Dacia, aralık ayında da Duster müşterilerine çok cazip bir öneri sunuyor. Duster Ambiance 4x2 1.5 dCi 90 bg sahibi olmak isteyen müşteriler, 32 bin 850 lira peşinat ile 35 ay vadede aylık 743 TL ödeme ve vade sonunda 42 bin 818 liralık balon ödeme fırsatından yararlanabiliyor.

Bu kampanyadan yararlanmak istemeyen müşteriler için ise Duster'ın manuel vites versiyonlarında 24 bin lira kredi 12 ay ya da 20 bin lira kredi 15 aya kadar sıfır faiz seçeneği mevcut.

Daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranı söz konusu.

Ayrıca Dokker Combi ve Dokker Van, Lodgy, Logan MCV ve Sandero modellerinde 12 bin lira kredi, 12 aya kadar sıfır faiz fırsatının yanı sıra daha fazla kredi ve vadelerde ise 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı mevcut.

Aralık ayında Sandero 48 bin 950 lira, Dokker Van 53 bin 950 lira ve Dokker Combi 62 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Logan MCV 59 bin 200 lira, Duster 64 bin 50 lira ve Lodgy 80 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

TAKSİ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 1.500 TL İNDİRİM

Dacia ticari taksi müşterilerini ise 1.500 TL'lik özel indirim bekliyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabilmekte.

RENAULT'TAN CAZİP FIRSATLAR

Renault, aralık ayında binek ve hafif ticari modellerinde sıfır faiz olanağı ve birbirinden cazip fırsatlar sunan kampanya başlattı.

Renault'tan yapılan açıklamaya göre, Renault aralık ayında müşterilerine binek ve hafif ticari modellerinde sıfır faiz olanağı ve birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

SABİT FAİZ İMKANI

Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 24 bin lira kredi 12 ay ya da 20 bin lira kredi 15 aya kadar sıfır faiz fırsatı yer alırken, daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise müşteriler, 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranından faydalanma imkanına sahip olacak.

Talisman, Symbol, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç), Koleos ve Zoe modellerinde ise 12 bin lira kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği yer alırken, daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı mevcut.

Aralık ayında Symbol 60 bin 250 lira, Clio HB 67 bin 600 lira, Clio ST 81 bin 550 lira, Megane HB 76 bin 450 lira, Megane Sedan 76 bin 450 lira, Kangoo 60 bin 950 lira, Captur 90 bin 200 lira, Kadjar 106 bin 100 lira, Zoe 129 bin 900 lira, Talisman 150 bin 750 lira ve Koleos 183 bin 200 lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Renault'un hafif ticari modellerinde de aralık ayına özel fırsatlar bulunuyor. Master ve Trafic modellerinde 30 bin lira kredi, 18 ay yüzde sıfır faiz avantajının yanı sıra daha yüksek taleplerde 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranı mevcut. Finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere ise 2 bin liralık ek indirim sağlanıyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın