KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Haziran 2026 Pazar
°C

Alpaya'dan engelliler haftası açıklaması

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların sorunlarını gündeme getirdi.

Alpaya`dan engelliler haftası açıklaması
12 MAYIS 2022 PERŞEMBE 17:03
4
1934
1
AA aa

Engelli bireylere karşı duyarlı olunması gerektiğini belirten Alpaya, “Engelli insanlara acımak yerine, onları hayata bağlayacak davranışlarda bulunup yaşamlarını kolaylaştırarak onların mutlu olmala­rını sağlamalıyız. Onların normal bireyler gibi hayatlarına devam etmeleri, eğitim, sağlık, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını mümkün olduğunca kendilerinin karşılaması sağlanmalıdır” dedi.

Alpaya, şunları söyledi: “Engelli olmak sadece engelli kardeşlerimizin sorunu değil, sosyal boyutu ile toplumun her kesimini ilgilendiren önemli bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, onlar için doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek hepimizin asli görevidir. Engelli vatandaşlarımızın hayattan dışlanması, iş ve üretim alanlarından uzak tutulmaları kabul edilemeyecek bir durumdur. Birçok engelli insanımızın; sanatta, sporda, siyasette ve iş dünyasında başarılara imza attığına şahit olmaktan mutluluk duyuyoruz. 

Böylesi başarıları, engellilerin toplum hayatına katılımlarını, eğitimden spora, sanattan siyasete ve iş hayatında daha fazla yer almalarını desteklemek zorundayız.

Unutmayalım ki engelli olmak bir tercih değildir ve herkes engelli adayıdır. Engellerin ortadan kalktığı bir dünya arzusuyla, bütün engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92286)
12 Mayıs 2022 Perşembe 22:54
bu fukaraya bak feyzi berdibek osman baylaz gibi adamlar varken sende kendine siyaset yapıyorsun otur kendine evinde yorulursun
20.06.2026
17:49
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları`ndan YKS Günü İkram Desteği
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl`de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın