KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Alpaya'dan, Bingöl halkına teşekkür

HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, İl ziyaretleri çerçevesinde Bingöl'de farklı çevrelerle bir araya geldi. HÜDA PAR Bingöl İl Başkan'ı Refik Alpaya, genel başkanın kentte teveccühle karşılanmasından dolayı, Bingöl halkına teşekkürlerde bulundu.

Alpaya`dan, Bingöl halkına teşekkür
13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 16:01
10
1987
0
AA aa

Hafta sonu Pazar öğleden sonra Bingöl'e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl'de 2 gün boyunca bir dizi temaslarda bulundu.

Yapıcıoğlu, Pazar günü ilk programı olan öğle yemeğinde STK, Oda temsilcileri ve Muhtarlarla bir araya gelerek, genelde Türkiye'de özelde ise Bingöl'deki sorun ve sıkıntıları dinledi. İkindi vakti Bingöl merkez yeraltı çarşı esnafını dolaştı. Yapıcıoğlu yaptığı esnaf ziyaretinde yine büyük ilgi gördü. Gün içindeki ziyaretleri sonrası Yapıcıoğlu, akşam İl ve ilçe teşkilatlarıyla ve sonrasında özel bir programla gençlerle bir araya geldi.

Gezinin 2'nci gününde Yapıcıoğlu sabah basınla buluştu ve gazetecilerin sorularını cevapladı, Bingöl de patlamada hayatını kaybeden FEDAŞ çalışanı ailelerini de ziyaret eden Yapıcıoğlu gün içinde bazı taziye ziyaretleri ve akabinde Eğitim camiasıyla bir araya geldi. Son olarak Yapıcıoğlu 102.0 frekansında yayın yapan Bingöl FM'in konuğu oldu. Radyo programdan sonra, Yapıcıoğlu Bingöl'den ayrıldı.

"Yapılan ziyaretlerde Bingöl halkının gösterdiği teveccühüne karşı teşekkürü borç biliyoruz"

Bingöl halkına teşekkür eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkan'ı Refik Alpaya, "Bu 2 günlük Bingöl ziyaretimizde bizleri güzel karşılayan esnafımıza, davetimize icabet eden katılımcılarımız olan STK temsilcileri, Mahalle Muhtarlarımız, Oda temsilcileri, Eğitim camiamıza ve verdiğimiz basın kahvaltısına gelip sesimizi duyuran basın mensuplarına en içten dileklerimle teşekkür ederim. Allah birlikte hakikatin peşinden yürümeyi hepimize nasip etsin." dedi

Alpaya, "Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde hain bir patlama sonucu hayatını kaybeden 2 FEDAŞ çalışanımızın ailelerine tekrardan başsağlığı diliyorum. Parti olarak Bingöl halkının sorun ve sıkıntılarını önemseyerek halkımızın bizlere bu yolda verdiği destekleri boşa çıkarmamak ve şehrimize daha güzel hizmet etmek için çaba göstereceğiz." Şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
26.01.2026
01:11
Bingöl`de 163 kişiye iş fırsatı
Bingöl'de 163 kişiye iş fırsatı
Müftülük ve Kültür-Turizm'e alınacak katılımcılar, noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular bugün başlıyor.
26.01.2026
01:09
Bingöl`de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Bingöl'de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Saldırı sonrası iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği, bu nedenle bölgede yol açma çalışmalarının durduğu öğrenildi. Yaşananlara tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Üçgül; 'Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın