KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Şubat 2026 Pazartesi
°C

71 başvuru yapıldı

İl Tarım Müdürlüğü'nün, İl Özel İdaresi destekli olarak hazırladığı 2011 yılı kapama meyve bahçesi projesine 71 başvuru yapıldığı bildirildi.

71 başvuru yapıldı
09 KASIM 2010 SALI 08:35
0
2403
0
AA aa

 

Tarım Müdürlüğü'nün, İl Özel İdaresi destekli olarak hazırladığı 2011 yılı kapama meyve bahçesi projesi kapsamında elma, ceviz ve kiraz çeşitlerden oluşan meyvelerden dağıtım yapacak.
 
Bingöl iklimi, meyve yetiştiriciliği açısından uygun olduğundan yeteri finansal kaynak bulunması halinde Bingöl'de meyveciliğin gelir getirici bir faaliyet olarak yaygınlaştırılması ve dolayısı ile üretim ve istihdamın geliştirilmesi amacıyla İl Özel İdaresi destekli olarak hazırlanan kapama meyve bahçesi projesine 71 başvuru yapıldı.
 
18 Ekim 2010 tarihinde başlayan projenin başvuruları 12 Kasım 2010 Cuma günü sona ereceği ve başvuruların İl Tarım Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüklerine yapılabileceği belirtildi.
Desteklenecek projelerin yaklaşık maliyetinin yüzde 40'ının çiftçi, yüzde 60'ının ise İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından karşılanacağı ifade edildi.
 
İstenecek belgeler:
1-Kadastro görmüş köylerde tapu kaydı ( tapu hisseli ise hissedarlardan en az 5 yıllık süre için alınan muvafakatname ) 
2-Kadastro görmemiş köylerde ise vergi kaydı, ÇKS, tapu senedi gibi belgeler veya muhtar ile azalar tarafından imzalanmış sahiplik belgesi.
3-Kiralanacak arazilerde en az 5 yıllık süreyi kapsayacak şekilde kira sözleşmesi.
4-Nüfus cüzdan fotokopisi
5-Banka dekontu (Proje uygun görüldükten sonra)
6- Davalı parseller için kadastro tutanağı
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın