KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Nisan 2026 Cumartesi
°C

3 araç kundakladı

Terör örgütü yandaşları Bingöl'de park halindeki 3 aracı kundakladı. 2'si resmi kurumlara ait olan araçlara; polis, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

3 araç kundakladı
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:36
0
3273
1
AA aa

Edinilen bilgiye göre, ilk kundaklama olayı akşam saat 21.20 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Yenimahalle Gazipaşa Sokak Değişim Apartmanı önünde park halinde olan ve özel bir hemodiyaliz merkezinde doktor olarak görev yapan Erol Usta'ya ait 06 BV 9429 plakalı özel otomobile molotofkokteyli attılar.

 Bir anda yanmaya başlayan otomobil, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber veren vatandaşlar, kendi imkanları ile araca müdahale ettiler. Olay yerine gelen polis ve Bingöl Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de müdahalesi sonucunda yangın kısa bir sürede söndürülürken, otomobilin motor kısmı yanarak kullanılamaz hale geldi.


İkinci kundaklama olayı ise Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Orman Yapı Kooperatifi Sitesi önünde park halindeki Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 12 AF 318 ve 06 RGB 90 plakalı araçlar, gece saat 01.20 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından molotofkokteyli atılarak ateşe verildi. Ses üzerine dışarı çıkan site sakinlerinin olaya anında müdahale etmesi ile yangın büyümeden söndürüldü.


Kundaklama sonrasında incelemelerini sürdüren polis ekipleri, saldırganlar tarafından araçları ateşe vermek için kullanılan malzemelerin parçalarını toplayarak araştırmalarını genişletti. Polis ekipleri tarafından gece sürdürülen çalışmalarda 2 kişi gözaltına alındı. Sorguda olayla ilgisi olmadığı tespit edilen şahıslar serbest bırakıldı.
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saldırganların yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldığı belirtildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
selim (@Misafir_1667)
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:45
Bunu yapanlar insan degil ve ben insanligindan süphe ediyorum..arac size ne yapmis,biri kalksa sizin aracinizi yaksa ne yaparsiniz=?bu yaniniza kar kalmaz..bu dünyada cezasini cekmezseniz diger dünyada muhakkak cezasini cekeceksiniz bakalim o zaman PKK mi koruycak sizi ey cahil insanlar..neymis yandasmis yesinler sizin yandasliginizi..sizler bölmekten ve bu ülkeyi ona buna peskes cektirmekten baskada hic bir seye yaramazsiniz..Allah ülkemin insanlarini sizin gibi insanliktan nasibini almamislardan korusun,ve yüceltsin.saygilarimla
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
10.04.2026
20:50
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl'ün doğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 1600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, sel, buzlanma ve çığ riskine karşı uyarı yapıldı.
10.04.2026
19:42
Genç`e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç'e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç ilçesinde yapılması planlanan 750 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin ihalesi 11 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilecek. Projenin ilçenin spor altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.
10.04.2026
19:02
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
AK Parti grubunun Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda hazırladığı 41 maddelik tütün düzenlemesi Meclis'e sunuluyor. Taslağa göre sigara yalnızca belirlenen alanlarda içilebilecek, yeme-içme hizmeti sunulan açık alanlarda kullanım yasaklanacak. 2040 yılı itibarıyla tütün ürünlerinin satış ve tüketiminin tamamen sona erdirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın