KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mart 2026 Perşembe
°C

250 TL ile yarınlara umut ol!

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, önümüzdeki hafta başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak adına 'Yarınlara Umutla' sloganı ile bir kampanya başlattı.

250 TL ile yarınlara umut ol!
06 EYLÜL 2022 SALI 21:16
3
2404
0
AA aa

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, öğrencilerin mutluluğuna vesile olmak için duyarlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Kırtasiye paketi bedelinin 250 TL olduğunu ifade eden Arıboğa, hayırseverlerden destek beklediklerini belirterek, “Bingöl Umut kervanı Derneği Genç Temsilciliği olarak, maddi imkanları yetersiz öğrencilerimize eğitim desteği vermekteyiz. Geleceğimiz aydınlatacak ve yön verecek öğrencilerimize eğitim desteği vererek yarınlarımıza umut olabilirsiniz. Eğitim Desteği 250 TL'dir” dedi.

“BU MUTLULUĞA ORTAK OLALIM”

‘Yarınlara Umutla' sloganıyla öğrencilerin eğitimine destek sunduklarını dile getiren Arıboğa, “Her yıl, eğitime destek paketi adı altında düzenli olarak öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kırtasiye yükünü, eğitim yükünü hafifletmek adına Umut Kervanı olarak hayırseverlerimize ‘Yarınlara Umutla' sloganıyla çalışma başlattık. Genç İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımının dağıtımına başladık. Hayırsever vatandaşlarımıza çağrımız bu öğrencilere kol kanat gerelim. Sizlerde öğrencilerimize ‘Bir Umut Olmak' istemez misiniz? Gelin hep birlikte İlçemizdeki bu çocuklarımızı sevindirelim” diye konuştu.

Arıboğa, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı: “İrtibat Telefon: 05411231200”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.03.2026
02:37
Bingöl`de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl'de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl merkez İnalı Mahallesi'nde yapılacak 4 derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli anaokulu için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever firma arasında protokol imzalandı. Okulun 12 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
12.03.2026
02:35
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, ertelenen maçta sahasında Ağrı 1970 Spor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalardaki puan kayıpları ve düşen performans taraftarın tepkisini artırırken, kulüp yönetimi 'Kalan maçlarda gereken mücadeleyi ortaya koyarak bu şehre o kupayı getireceğiz' açıklamasında bulundu!
12.03.2026
02:33
'Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' toplantısı
Bingöl Üniversitesi'nde öğrenci kalite elçilerine yönelik düzenlenen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik 'Türkiye Yüzyılında Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' başlıklı sunum yaparak üniversitenin kurumsal gelişimine yönelik hedefleri paylaştı.
12.03.2026
02:32
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
12.03.2026
02:31
Denetimli Serbestlik ile Kızılay`dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Denetimli Serbestlik ile Kızılay'dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Protokol doğrultusunda, Sosyal Market'in güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi destek sağlanması yönünde çalışmalar yürütülecek.
12.03.2026
02:30
Genç`te Gazze için iftar bağışı
Genç'te Gazze için iftar bağışı
Bingöl'ün Genç ilçesinde 'Genç İyilik Hareketi' kapsamında Gazze'de düzenlenecek iftar organizasyonu için başlatılan yardım kampanyasında 1 milyon 290 bin TL bağış toplandı. Toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı'na teslim edilmek üzere Kaymakam Güzel'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın