KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

SP İl Başkanından 'zindan' tehdidi!

Yaptığı açıklamalara yanıt veren AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'a yeni bir yanıtta daha bulunan Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Fatih Tiryaki, gelecek seçimleri işaret edip ekledi: 'O halde bekleyin ve görün, mahkumların nasıl günü geldiğinde masum Yusuflar olup ülkeler yönettiğini. Ve asıl hak yiyenlerin nasıl zindanlarda çürüyeceğini.'

SP İl Başkanından `zindan` tehdidi!
17 TEMMUZ 2022 PAZAR 16:25
30
4074
16
AA aa

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz'ın, Bingöl'de bayram vesilesiyle katıldığı bir programda muhalefet partileri ve altılı masanın adayı hakkında “hayali bir kişi, boş bir kutu, öyle biri yeryüzünde yok” sözleri üzerine açıklama yapan Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Fatih Tiryaki; “Sayın Yılmaz, siz henüz adı açıklanmamış bir adaya boş bir kutu deyip ilimiz gündemini değiştirmeye çabalayacağınıza, 20 yıldır İlimize yapamadığınız hizmetlerin hesabını verin” demiş ve bazı iddialarda bulunmuştu.

Tiryaki'nin eleştiri ve iddialarına sert yanıt veren AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar da; “Seviyesiz bir üslupla yaptığı açıklamayı kendisine iade ediyoruz. Tiryaki'nin bu iddiaları karalama niteliğinde olup, basit bir algı teşebbüsünden başka bir şey değildir. Bizim yapamadıklarımızı soranların öncelikle kendilerinin ne yaptığını millete anlatması gerekmektedir. Rahmetli Erbakan Hocamızın bıraktığı siyasi mirasa ihanet edenler toplum nezdinde mahkûm edilmiştir” diye yanıt vermişti.

“MİLLİ GÖRÜŞ DERSİ VERMESİ KABUL EDİLEMEZ”

AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'a yeni bir açıklamayla yanıt veren Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Tiryaki; “Millî Görüşü bilmeyen bir başkanın Millî Görüş dersi vermeye çalışması kabul edilemez” dedi ve şu iddialara yer verdi: “Hayatının hiçbir döneminde Millî görüş teşkilatlarında yer almamış bir başkan; bize Erbakan Hoca ve Millî Görüş dersi vermeye çalışıyor. Yaptığı açıklamanın iki cümlesi bile Hocamızı anlamadığının bariz örneği. Hem hocadan bahsedeceksiniz hem de Genç ilçe belediye başkanlığına aldığınız parayı, faizle aldığınızı söyleyeceksiniz. Sonra da teşkilatınızda bazı insanların bir kahvaltı parası olan parayı, Genç ilçemize getirdiniz diye övüneceksiniz.”

“BİZİM ERBAKAN HOCAMIZLA SİZİNKİ AYNI MI?”

Tiryaki: “Bizim son nefesine kadar terkini etmediğimiz, bize dünyadaki tüm insanların dertleriyle dertlenmemiz gerektiğini anlatan Merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocayla, sizin Erbakanınız aynımı? Yoksa farklı Erbakanlardan mı bahsediyoruz? Bizim bahsettiğimiz Rahmetli Necmeddin Erbakan Hoca; geçmişte DSP ve CHP ile koalisyonlar kurdu, 1970'li yıllarda Kıbrıs'ı aldı, İmam hatipler açtı, Yüksek İslam enstitüleri açtı. 90'lı yıllarda DYP ile koalisyon yaptı. D-8 İslam birliğini kurdu. İlk denk bütçeyi yaptı. İş başında olduğu süreçte İlimizde de Genç Tuğla Fabrikası –Et Kombinası –Süt Fabrikası –Yem Fabrikası ve –Çimento Fabrikası(yarım kaldı) yaptı.

Liderinizin 16.07.2007 de STV'de "Sen bir taraftan sandalyeyle dolaşacaksın, bir taraftan hastane raporları, şunlar, bunlar çıkarıp göndereceksin, ondan sonra da bu siyasi mücadelenin içerisinde bir şeyler toplayabilir miyim, prim yapabilir miyim, bunun gayreti içerisine gireceksin'' dediği Erbakan hoca bizim hocamızdı. Peki ya sizinki kim?

“İNSANIMIZIN ÇOĞU, BİZİ DE SİZİ DE ÇOK İYİ BİLİYORLAR”

Tiryaki: “AK Parti 3Y (Yolsuzluk, yasaklar, yoksulluk) ile mücadele için yola çıktığında, teşkilatlarında birçok Millî görüşçü vardı doğrudur. İlk virajda bir kısım Millî görüşçüyü aranızdan kovdunuz, ikinci virajda bir kısmını daha ve bugün geldiğiniz noktada aranızda Milli görüşçü yok denecek kadar az kaldı. İlimizde Ak Partinin önde gelen 3 ismi olan il başkanı ve 2 vekilinizin Millî görüş geçmişi nedir?'' Bizim sert bir üslup kullanıp gündemde olma derdinde olmadığımızı da, anlayana anladığı dilden konuşmaktan kaçınmadığımızı da halkımız çok iyi bilir. Muhalefet Partilerinin çıkaracağı adaya ‘'boş kutu'' diyen sizin vekiliniz, onu destekleyen de sizsiniz. Hususla alakalı bizimde hukuki haklarımız saklıdır. En nihayetinde bizde Tanzanya vatandaşı değiliz. Geçmişte teşkilatlarınızda birlikte olduğunuz insanımızın çoğu, bizi de sizi de çok iyi biliyorlar. Başta da iktidarınızın atamış olduğu veya partinizden seçilmiş olan kurum amirleri. Onların ilimize hizmet edebilmesi adına elimizden gelen plan proje desteğini hiçbir zaman kendilerinden esirgemedik. Her fırsatta ilimizde aksayan hizmetler hususunda da aksaklıkları bildirerek kendilerine yardımcı olduk.”

MUHALETİ YUSUF GÖSTERDİ, İKTİDARA ZİNDANI İŞARET ETTİ

Tiryaki: “Amacımız ilimizin hizmete kavuşmasıydı. Sizin belki de hiç gidip görmediğiniz Kiğı Bilice'den de, Yedisu Kabayel'den de, Solhan Kale'den de, Genç Sarmakaya'dan da, Karlıova Bağlıhisar'dan da, yapamadığınız hizmetleri yapabilmeniz adına sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Ama anladık ki, 20 yıldır yapamadıklarınızı yapmak gibi bir derdiniz yok. Her İlçemiz hatta birçok köyümüz için plan programımız hazır, en yakın zamanda onları da kamuoyuyla paylaşacağız. O halde bekleyin ve görün, mahkumların nasıl günü geldiğinde masum Yusuflar olup ülkeler yönettiğini. Ve asıl hak yiyenlerin nasıl zindanlarda çürüyeceğini.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93986)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 10:31
BASTIIIIR TİRYAKİ , DÜŞECEKLER.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93985)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 09:56
Şu an zindanda olan Masum Yusufîlerden kastın FETÖ ve PKK'lılardır...Sen utanmıyor musun bunları Hz. Yusuf (a.s) ile bir tutmaya...Sen bu cesareti nerden alıyorsun...Milli Görüş kim Sen Kim...Sen Milli Görüşçülerin tırnağı olamazsın...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93984)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 08:49
sn başkan önce bi safınızı belirleyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93983)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 03:07
Akp'ye asla oy vermem ama saçmalamışsın sayın il başkanı. Yusuf kim, masum kim ? Konuyla alakası ne? Bazen susmak ciltler dolusu konuşmaktan daha evladır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93982)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 01:53
Bu genç adam kimdir bilmiyorum ama eski bir AKP li olarak şunu söylemek istiyorum; Ak parti ne yazık ki Bingöl'ümüzü 20 yıl geriye götürmüş ve belli başlı kişileri zengin edip kendilerinden olmayan geri kalan kişileri ise ya tehdit edip piyasadan uzaklaştırnış ya da bu şekilde karalamalar yaparak saf dışı bırakmaya çalışmıştır. Hayatımın en büyük hatasını Tayyip Erdoğan'a oy vermekle yaptığımı düşünüyordum. Aslında en büyük yanlış, hakikatleri konuşanların yanında olmamakmış. Genç kardeşim umarım en kısa zamanda bizi bu hırsız tayfanın kirli pençeleri ve batık zihniyetinden kurtarırsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93981)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 01:50
Haşim Sağlara bi sorarmısınız tek başına il başkanı olarak kaç tane esnaf gezdin.Kaç tane esnaf seni il başkanı olarak tanıyor.Antisosyal biri il başkanı olması yanlış..Milletin gönlüne almaya çalışman gerekli..Klavya gladyatörlüğü yapacağına kalk bi çarşıyı gezde il başkanı olarak...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93980)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 00:51
yorumlara baktım da sanırım hiçbiriniz yazılanı okumadınız veya okuduğunuzu anlamadınız.Allah için tehdit bu işin neresinde?bakın sn tiryaki diyor ki ''O halde bekleyin ve görün, mahkumların nasıl günü geldiğinde masum Yusuflar olup ülkeler yönettiğini. Ve asıl hak yiyenlerin nasıl zindanlarda çürüyeceğini''.şimdi eğer şu yorumu yazan arkadaşlar hak yememişlerse zindandan korkmaları için sebep nedir?hak yemişlerse yedikleri haklar onları perişan eylesin. zindanlarda çürüsün...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93979)
18 Temmuz 2022 Pazartesi 00:06
Birbirinize laf yetiştirmek zorundasınız çünkü laf yetiştirmek Deniz kimsenin varliginizdan haberi olmaz. Kurulu sisteminiz bunu gerektiriyor. Ha bu arada maşallah hepimiz öyle halk için yanıp tutuşuyor siniz ki maazzallahh bizim için helak olacaksınız vallaha acıdım size haa... Bu ne büyük bir halkciliktir ya huuu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93978)
17 Temmuz 2022 Pazar 23:13
Al birini vur ötekine. Hepiniz aynısınız bingöl ün yakasından düşün artık. Yokmu helal süt emmiş bir bingöllü babayiğit. Bu seçimde bağımsız bir aday seçelim bingöl ün kimsenin babasının malı olmadığını gösterelim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93977)
17 Temmuz 2022 Pazar 22:12
saadet de fetonun tuzağında
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
17.05.2024
09:35
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atamalarda yapılacak olan mülakatların nasıl yapılacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın