KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2024 Perşembe
°C

Aday Olmaya Cesaret Edemiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bizim adayımız belli ama muhalefet partileri daha aday bile belirlemiş değil. Bir partinin genel başkanı aday olmaya cesaret edemiyor. Ana muhalefet partisinin genel başkanı aday olmaya cesaret edemiyor başka adaylar arıyor dedi.

Aday Olmaya Cesaret Edemiyor
30 NÄ°SAN 2018 PAZARTESÄ° 21:25
11
4995
9
AA aa

Bingöl Kadın Kolları BaÅŸkanlığı 5. OlaÄŸan Kongresi Kültür Merkezi'nde gerçekleÅŸti. GerçekleÅŸen kongreye AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Enver FehmioÄŸlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf CoÅŸkun, Belediye BaÅŸkanı Yücel Barakazi, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Hanefi Güler, AK Parti aday adayları, partililer ve vatandaÅŸlar katıldı.

OlaÄŸan kongrede konuÅŸan AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin önemli olduÄŸunun altını çizdi.

Yılmaz, “24 Haziran'da çok önemli çok kritik bir seçim olacak. Bu seçim normal seçimlerden farklı. Geçen yıl halkımız anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine onay verdi. Yeni bir yönetim sistemini benimsedi. Bu yeni yönetim sisteminin ilk seçimi 24 Haziran seçimleridir. Åžuan sistemin bazı unsurları hayata geçmiÅŸ durumda, partili CumhurbaÅŸkanlığı olmak üzere ancak dört başı mamur bir ÅŸekilde bütün unsurlarıyla yeni yönetim sistemimizin hayata geçmesi 24 Haziran seçimleriyle gerçekleÅŸecek. 24 Haziran sadece yeni milletvekilleri seçmeyeceÄŸiz, cumhurbaÅŸkanımızı seçmeyeceÄŸiz aynı zaman yeni sistemin kuruluÅŸunu yapacak halkoylarını seçeceÄŸiz” dedi.

24 Haziran yapılacak seçimlerde CumhurbaÅŸkanı adaylarının belli olduÄŸunu anımsatan Yılmaz, ana muhalefet partisinin aday belirmediÄŸini söyledi.

Yılmaz, “Yeni sistemi ittifak yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi ile halkın gündemine getirmiÅŸtik. Åžimdi cumhur ittifakıyla bu seçimde de bu ittifakımızı devam ettiriyoruz. CumhurbaÅŸkanı adayımız ortak ve Recep Tayyip ErdoÄŸan'dır. Büyük Birlik Partisi gibi diÄŸer partilerde bu ittifaka katılıyorlar. Farklı desteklerde söz konusu olabilir. Bütün bu geniÅŸ ittifakla birlikte CumhurbaÅŸkanımız, halkımızın oyuyla birlikte birinci turda seçilecek. Genel merkez olarak her türlü hazırlığı yapıyoruz. Bizim adayımız belli ama muhalefet partileri daha aday bile belirlemiÅŸ deÄŸil. Onlar halen kimi aday yapacaklarına karar veremediler. Bir partinin genel baÅŸkanı aday olmaya cesaret edemiyor. Ana muhalefet partisinin genel baÅŸkanı aday olmaya cesaret edemiyor baÅŸka adaylar arıyor. Bu normal bir durum deÄŸil tabi. Bundan sonra temenni ederiz ki, ana muhalefetin başında ki kiÅŸi gelip kendisi aday olsun. Demokratik bir yarış olsun. Ve seçimleri kim kaybederse biliyorsunuz ki artık milletvekili de olamıyor. CumhurbaÅŸkanı adayı olan milletvekili adayı olamıyor. Dolayısıyla bu siyasete bir dinamizm gerekiyor” diye konuÅŸtu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25559)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:37
Yeter artık cevdeti görmek istemiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25478)
01 Mayıs 2018 Salı 15:22
Sizin siyasi sonunz geldi.artık parti ayrı cumhurbaşkanına ayrı oy verilyor.inşallah seni aday yaparlarda boyunun ölçüsünü alırsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25579)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:24
@Misafir Kullanıcı 9 YIL BAKANLIK 2 YIL VEKİLLİK DÜŞ ARTIK BİNGÖLÜN YAKASINDAN İSTENMİYORSUN...DEMİŞTİN YA BEN BİNGÖLÜN DEĞİL TÜRKİYENİN BAKANIYIM...O ZAMAN GİT ANKARADAN YADA BAŞKA İLDEN OL...KİMSE İSTEMİYOR SİZİ..AK PARTİ KAYBEDER HEMDE ÇOK KÖTÜ Bİ TABLOYLA...CEVDET YILMAZA HAYIR...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25549)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 11:35
@Misafir Kullanıcı Sende Cesaret Varsa Aday Olma,Bakalım Sokakta Kimse Sana Selam Verirmi..Sende Biliyosun,Koltuk giderse Bitersin BAKAN Bey..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25466)
01 Mayıs 2018 Salı 08:53
ilk dedin aday değilim sonra baktın işler iyi kalktın son dakikada bende adayım dedin bu insanlarla dalga geçme seni istemiyoruz yeter artııııııııııııkyeter
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25503)
01 Mayıs 2018 Salı 18:13
@Misafir Kullanıcı cevdet neyi Sakin ola göstermeyin bingol bu defa hepsini kaybeder.. yanlış yapmayin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25456)
01 Mayıs 2018 Salı 02:26
Siyasete bak yazik ya Turkiye de sanki ergenler secime gidiyor o ona korkak diyor o na yani ayiptir bu ulke nasil istikrarli olur demokrasi nasil gerçekleşir işsizlik nasil biter savas nasil biter egitim nasil duzelir gibi konular var ken gelip nasil konusuyorlar ya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25440)
30 Nisan 2018 Pazartesi 23:45
cevdet yılmaz ADAY GÖSTERİLİRSE BİNGÖLDE EMİN OLUN KESİNLİKLE AK PARTİ KAYBEDER..11 YIL YETMİYORMU...HATA YAPMAYIN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25438)
30 Nisan 2018 Pazartesi 23:27
Aynen
Cesaret iÅŸi
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
18.09.2024
17:22
Bingöl`de dört farkı noktada uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de dört farkı noktada uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda dört farklı noktada 3 Bin 78 kök kenevir bitkisi ve 21 Kilo 675 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
18.09.2024
16:54
Dünya şampiyonasında Türkiye`yi temsil edecek
Dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek
Milli takım seçmelerinde rekor kırarak birinci olan Bingöllü sporcu Eda Sayak, Antalya'da yapılacak Bocce Raffa Dünya Şampiyonası'nda Bingöl'ü ve Türkiye'yi temsil edecek.
18.09.2024
16:17
Bingöl`e atanmıştı: Yayladere, ‘Türkiye güzeli` doktoru bekliyor
Bingöl'e atanmıştı: Yayladere, 'Türkiye güzeli' doktoru bekliyor
Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen ve Sağlık Bakanlığı'nın 118'inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Bingöl Yayladere'ye atanan İdil Bilgen'i, bölge halkı ilçeye davet etti: 'Doktor Hanım da buraya geldiğinde, bizim bir kızımız, evladımız olur. Gerekli desteği ve yardımı da biz sağlar, ona her konuda yardımcı oluruz.'
18.09.2024
16:06
Açıkbaş:
Açıkbaş: 'Bölge halkı HES istemiyor'
İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu'yu ziyaretlerinde, Karlıova bölgesinde yapılması planlanan HES projelerinin bölgeye vereceği olumsuz yönleri ve bölge halkının beklentileri aktaran Bingöl Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş: 'Bölge halkı, yapılacak bu HES projelerinin hayata geçmemesi gerektiğini haykırıyor' dedi ve alternatiflere dikkat çekti!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın